Kom ik in aanmerking voor de Sociale Zekerheid Disability Benefits?

Aangezien de Sociale Zekerheid is een door de overheid gesubsidieerde programma, het antwoord op deze vraag wordt nooit eenvoudig. In principe zijn sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen bestemd voor degenen die niet kunnen werken, of althans niet kan werken voldoende te halen door elke maand.

Als het aan deze definitie zou natuurlijk nog meer mensen worden het recht op sociale uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid. Het deel dat sommige verhindert goedgekeurd dat voor Sociale Zek
Deze presenteert twee obstakels voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontvangen van sociale uitkeringen. Eerst moet je bewijzen aanwezig die je de aanbiedingen komen of dat je niet werkt, of althans genoeg om zelf te ondersteunen. Dit bewijs wordt meestal in de vorm van medische gegevens. Het probleem met deze is dat veel mensen zich niet kunnen veroorloven om een arts te zien, dat is waarom ze gelden in de eerste plaats. Ten tweede zijn veel verzoeksters niet goed te passen in een bepaalde categorie, of vermelding. Bijvoorbeeld, wat als een persoon heeft een kleine lichamelijke handicap, dat op zich niet volledig te diskwalificeren van de werkgelegenheid. Maar ze hebben ook een verstandelijke handicap en de combinatie maakt het erg moeilijk om te werken. Deze persoon kan nog in aanmerking komen onder Sociale Zekerheid de regels.

Er zijn twee mogelijkheden om uit te vinden indien u voldoet aan hun aanbiedingen. Ten eerste kunt u controleren met een Sociale Zekerheid handicap procureur. Ze kunnen meestal laat u weten binnen enkele minuten of u in aanmerking. Ze zullen waarschijnlijk vragen u de navolgende vragen:

Wat is uw leeftijd?

Wat belet u te werken? (Lijst je medische problemen)

Hoe lang zijn deze problemen is er?

Bent u momenteel bezig? Indien ja, hoeveel uren / week?

Hoe lang heb je gewerkt / werkt niet?

Welke jobs heb je eerder in handen?

Wat artsen hebben je gezien? Hoe lang heb je hem gezien / haar?

Wat heeft uw arts over je gezegd te werken of toe te passen voor de Sociale Zekerheid? *

(* Dit vormt een belangrijke vraag, want als uw arts steunt van uw uitkering, zul je waarschijnlijk een goede medisch bewijs van uw handicap. Echter, als hij / zij is niet steunen, hebt u nog de mogelijkheid op het krijgen van een andere medisch advies.)

De tweede optie is om rechtstreeks contact opnemen met de Sociale Zekerheid en of u in aanmerking te vragen. Ze zullen waarschijnlijk vragen u veel van dezelfde vragen. U mag echter geen antwoord meteen. De werknemer zal waarschijnlijk meer informatie wilt zien vanuit uw arts en / of werkgever en heb je volledige aanvraag. (Voor meer informatie heeft over het aanvragen van Sociale Zekerheid, zie mijn blog over de sollicitatieprocedure.)

Dus, doe je je kwalificeert voor Sociale Zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen? Als u een moeilijke tijd werken, kan het antwoord ja. Nu dat u weet hoe u om uit te vinden, aarzel dan niet. Het is een lange en papierwerk gevulde weg, maar is het mogelijk. En zeker de moeite waard.

No comments:

Post a Comment